El nostre enfoc

Avui dia, tothom necessita cuidar la seva comunicació i el seu màrqueting en l’àmbit digital. No només les institucions i empreses, grans, mitjanes i petites, sinó també les organitzacions sense ànim de lucre, fundacions, associacions, gremis, col·legis professionals o ONG’s, i fins i tot les persones individuals.

Sovint, però, aquestes organitzacions, tot i l’important paper que desenvolupen econòmica i socialment, són les darreres en actualitzar-se al món digital, tant des d’un punt de vista de comunicació com de màrqueting, ja sigui per falta de recursos o de personal especialitzat.

Aicandu! neix amb la vocació d’enfocar-se a aquest tipus d’organitzacions, i recolzar-les en l’actualització i millora de les seves polítiques de màrqueting i comunicació, i el seu trànsit cap a la completa digitalització.

Missió

Contribuir a que entitats sense ànim de lucre com fundacions, col·legis professionals, gremis, associacions i ONG’s, tinguin al seu abast les millors i més actualitzades eines de màrqueting i comunicació, ajudant-los a assolir els seus objectius, socials i econòmics.

Visió

Ser reconeguts com una empresa de màrqueting i comunicació moderna, multi-disciplinar, àgil i de qualitat, econòmicament assequible per les organitzacions sense ànim de lucre i els professionals independents, i socialment responsable i compromesa.

En Màrqueting Digital i Comunicació Social, estàs ON o estàs OFF? Si no ho tens clar… parlem!